Våra produkter

Enkla lättanvända produkter som behåller färgerna på kläderna

12342294_1005377509500265_2556793967790748445_n_2017

Colour Catcher
Varje gång du tvättar lakas färgen ur och lämnar färgpartiklar på andra plagg. Det innebär att de från början klara färgerna blir allt mattare för varje tvätt. Colour Catcher är en revolutionerande tvättduk som förhindrar missfärgning. Lägg en Colour Catcher i varje tvätt, så slipper du missfärgade kläder och tygerna behåller sina klara färger. Du sparar både tid och pengar genom att slippa sortera din tvätt samtidigt som dina plaggs hållbarhet förlängs. Du gör också en insats för vår miljö: den biologiskt nedbrytbara duken gör att du sparar energi, vatten och tvättmedel genom att köra färre maskiner.

Keep it White
Keep It White är en tvättduk som gör din tvätt skinande vit. Tvättduken, som läggs i maskinen tillsammans med tvätten, innehåller en formula som filtrerar bort smuts och fett från tvättvattnet. Duken förhindrar att tvätten blir grå genom att hindra smuts och fettpartiklar förs över till andra plagg. Den ger en lång och hållbar vithet till din tvätt utan att skada fibrerna. Innehåller inga skadliga, blekande ämnen. Använd en tvättlapp vid varje tvättillfälle för maximal effekt.

Black Renovator
Problemet med svarta kläder är att färgen bleknar efter bara några tvättar, vilket gör att de ser gamla och urtvättade ut. Black Renovator är en mycket enkel och praktisk metod för att fräscha upp och göra blekta kläder svarta och snygga igen. Användningen är enkel: en färgpåse placeras i tvättrumman tillsammans med de kläder som skall göras svarta. Efter ett färdigt tvättprogram på 40 grader, är kläderna klara. För att dina kläder ska förbli svarta rekommenderar vi regelbunden användning av Black Renovator.